perjantai 13. joulukuuta 2013

Nails, nail art, black bling nail...

Tollasia sanoja/ lauseita tuli ennen häitä aika paljon tungettua googlen kuvahakuun.
Lupasin ja oon luvannu et teen tän postauksen, et millaset kynnet tein itelleni ja muutamalle sukulaiselle ja morsiamelle mut nyt tekis mieli perua koko homma :D Kattellessa niit kynsikuvia mitä otin niin voisin iskee päätäni seinään kun haluisin olla tossa hommassa parempi. Mutta luvattu mikä luvattu. Kai näit on sit muutenki kivempi kattoa ku huomaa kuinka kehittyy täs hommas.
 
Valitettavasti omia kynsiäni en kuvannu, koska mä _vihasin_ niitä! En tykänny yhtää... Aloittaessani kynsiä en edes tienny millaset niistä tulee, koska ideoita oli enemmän ku minkään maan laki ois sallinu. Lopulta inspis-kuvana käytin tätä kuvaa:
 
 
Mun oli tarkotus tehdä kynsistäni sellaset melko hillityn pituset terävät kynnet, mutta koska päätin jossain vaiheessa tekeväni nämä, niin vaihdoin geeliä muotoillessani kynnen mallin tuohon samaan mikä kuvassa, jotta se idea ei niin sanotusti kusis. No, kyllä se silti kusi. Mulla on niin tyhmät kynnet, tosi pienet siis, ne alkaa tosi myöhään sormen päässä jos tajuutte mitä tarkotan. Ja koska en tehny paljookaan pituutta niin voitte kuvitella millaset töppö-kynnet ne oli. Petyin kyllä ja revin kynnet pois heti sunnuntaina... Kuvan nyt vaan laitoin sen takia et jos joku saa omiin kynsiinsä inspistä :)
 
Seuraavaks tein kynnet mun serkulle/kaasolle. Niistä kynsistä tykkäsin kaikista eniten ja mielestäni onnistu tosi hyvin, vaikka peukun kynsi irtos sitte hääjuhlassa, mut onneks oli kynsiliima messis :) Mallina käytettiin tätä kuvaa:
 
Kuva on siis lainattu PinkkiPantterin blogin tästä postauksesta. Saa tulla sanomaan jos kuvaa ei saa käyttää. Kuva mulla on kyllä kynsistä, mutta se on huonolaatunen joten siitä ei oo mitään iloo. Toinenki kuva mulla ois, mutta se on taas serkun ottama ja en viitsi mennä kyselemään lupia julkasta sitä täällä, kun kerran hiukan anonyyminä koitan pitää blogiani :D
 
Sitten päästään niihin oikeisiin kuviin, mitkä mä oon tehny. Äidille hankin kynsilakan joka mätsäs sen puvun väriin. Sitä siis laitettiin geelien väliin. Lisäks tungettiin nimettömiin toi timskurivistö :)
 
 
Parempi etten laita kuvaa isompana? :D
 
Selvä visio mulla oli morsmaikun kynsiin, koska hän halus ranskalaiset tolla laventelin värisellä geelillä niin ehdotin vähän erilaista ranskalaista timskuilla. Tälläset tuli:
 
 
Lisäks tein mun kummille kynnet. Aluks piti tehdä perus ranskalaiset ja kirkkaat timskut ehkä nimettömiin, mutta suunnitelma muuttuki heti alussa aivan toisenlaiseen:
 
 
En viittiny julkasta tollasta samanlaista kuvaa ku edellisistä, koska oli niin paljon sormuksia sormissa ettei kukaan vaan niistä tunnista :D Ja joo, kuva on väärinpäin -.- Tää jotenki kusee noi kuvat jos pidän kameraa tietyssä asennossa...
 
Tää tuntu olevan kyllä sellasta pakkopullaa tän postauksen teko, että mietin jo pitäskö lopettaa koko lysti... Kahtotaan ny lähteekö tää postaustahti tästä ja jos ei, niin heitän hyvästit mun blogi-uralle :DD
 
Mutta, mitä mieltä kynsistä?


2 kommenttia:

  1. Mun mielestä nuo näytti kyllä kivoilta nuo mitkä olet tehny :)
    Ja pakko sanoa et varsinki tuo eka kuva, joka tässä postauksessa on, niin nuo kynnet on jotain aivan mahtavuutta. Tekee mieli ruveta laittaa itekki taas itelle uusia kynsiä! Jos vaikka tommosta kimalletta nyt sitte...

    VastaaPoista
  2. Et kai luullu et oon noi ekan kuvan kynnet tehny? :D Liian hienot mun käsialaksi :(

    VastaaPoista