tiistai 4. helmikuuta 2014

Fit + feelgood pirtelöiden maut

Terppulis!
 
Tässä ollu ihanat oloset puoltoista viikkoo kun on ollu kuumetta, kuivaa yskää ja nyt kun oon alkanu parantumaan niin on ollu hiukan nuhaa. Mut ihanaa ku vihdoin taas on ok olo :)
 
Ajattelin kirjottaa noista fit+ feelgood pirtelöiden mauista oman mielipiteeni, koska en ite aikoinaan löytäny oikeen mitään netistä muiden kokemuksista miltä mikäkin maistuu ja mitä kantsii ostaa. Nyt kun Tokmannilla oli noi tarjouksessa niin ostin vaniljakerman kylkeen ekaksi marjajogurtin ja lopuksi sen suklaan ja pähkinän makusen pirtelön. Tutkiskelin joku aika sitten tota suklaan ja pähkinän makusen pirtelön ravintosisältöjä eikä missään viitattu mitenkään pähkinään joten laitoin viestiä heille, onko tuotteessa sitä pähkinää vai ei. Vastaus oli että ei ole, joten kipitin sitten hakeen senki törpön mukaan :D
 
 
Eniten noista oon nyt tykänny tosta suklaa-pähkinästä. Se on sellanen juuri oikean suklainen, eikä maistu sellaselta keinotekoselta ku useemmat suklaanmakuset "laihdutusvalmisteet". Usein vältän sen takia juurikin suklaan makusia juttuja noissa tuotteissa ku maistuu shaisselta, mut toi on oikeesti nannaa <3 Suosittelen ;)
 
Tokaks tulee vaniljakerma. Tota mä joinki aika kauan ennen noita kahta muuta makua, mutta kun yhtä ja samaa juo niin alkaa hiukan kyllästyttään. Tää on aika kermasen makunen, että se ehkä muakin jo alkaa ällöttää, mut ihan hyvä pirtelö kuitenki :)
 
Marjajogurtti on ihan ok, mut mulle tulee ton hausta ja mausta mieleen se finrexinin mustaherukka :D Tän ku saan juotuu niin tuskin ostan lisää. En oikeen muutenkaan välitä mistää tollasista "jogurtti" mauilla valmistetuista tuotteista niin se ehkä tekee sen etten tykkää? Luin jostain et joku oli tähän lisänny mansikoita että se tekis tosta paljon paremman makusta? Pitää kokeilla itekin jos ois silleen paljo parempaa :)
 
Ite siis käytän noita ateriankorvikkeena. Laitan 100ml maitoo ja 100ml vettä (ainaki vaniljakermasta tulee ällöttävän kermasta jos laittaa pelkkää maitoo...) ja sit perään 43g pirtelöjauhoja. Ravintosisällöthän nois hiukan eroaa, mut on todella pieniä eroja, joten suosittelen meneen ihan sen mukaan mikä maistuu itelle parhaiten :)
 
Melkein tuntuu rikolliselta juoda näin hyviä pirtelöitä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti