keskiviikko 23. lokakuuta 2013

I love me-messujen 2013 ostokset

Voitin eräästä blogista liput itelleni ja kaverille I love me-messuille, jotka pidettiin 11.-13.10. Jokatapauksessa oli tarkotus mennä messuille, koska en ollu kyseisillä messuilla ikinä käynyt ja paikalla oli muutama näytteilleasettaja, joiden pisteellä oli pakko käydä tekemässä hiukan ostoksia, koska muuten ois pitäny tilata sekä aiheena kun oli kauneus, terveys ja olihan siellä pikkusen hää-aihettakin (kaason pesti joulukuussa) niin sinne oli vaan päästävä.
 
Olin itse messuilla lauantaina ja lähin Tampereelta junalla Helsinkiä kohti joskus seiskan jälkeen ja olin hiukan ennen kymmentä Pasilassa. Jäin asemalle odottaan hetkeks et vanha luokkalainen tulee omalla junallaan ja lähettiin siitä sitten käpsyttelemään (monen muun tavoin, aamullakin oli jo ihan hirveet lössit siellä :D) messukeskukseen päin.
 
Mitään kummempia kuvia mulla ei messuista ole, muuta kuin pari hääpuvun kuvaa ja ehkä yks kuva bodypainting-kisoista, joten julkasen vaan kuvan mun ostoksista ja kerron hiukan niistä :)
 
 
Onhan toi kuva melko huono, mutta koittakaa saada selvää :P
 
Tuossa siis kaikki ostokset ja näytteet.
Cocovin kookosöljyn ostin mun äidille, se on sen suurkuluttaja. Ostin joskus itellenikin purkin tota hänen innostuksensa takia ja käytin sitä ensin puuron seassa ja lopuksi paistamisessa. Nyt en enää oikeen innostu koko tuotteesta, joten koitin keksiä miten käyttäisin lopun purkista ja koska totahan voi käyttää myös iholle/hiuksiin, niin koitin tolla elvyttää mun kuivuneita latvojani. Laitoin siis hiusten latvoihin ennen suihkua vaikuttamaan ja sit vaan suihkuun. Aika hyvinhän hiukset pitää pestä tota käyttäes, ettei jää rasvasen tuntuseks, mut kyl hiukset tykkäs <3
Proteiini smoothieta ostin kaks kappaletta vitosella maussa appelsiini-mango(?) ja hyvää oli :) toisenhan join siis messuilla nälkääni :D
Moroccanoililla oli todella hyvää asiakaspalvelua messuilla! Oon käyttäny noita näytteitä messuista lähtien ja tuntuu et hiukset ei niin helposti takkuunnu niskaan. Saas nähdä hullaannunko täysin ja ostan noiden näytteiden loputtua sen kokonaisen putelin :)
Älkää kysykö tosta kaalimadosta, en tie miks tollanen piti napata mukaan (ehkä kun ilmaseks saa -.-).
Face Helsingiltä piti saada lisää tota suklaalta tuoksuvaa kuorintaa, suosittelen! Jättää ihanan suklaisen tuoksun iholle (jonka ilmeisesti muutkin haistaa vielä tuntien jälkeen, koulussa vielä ollessani ja aamulla suihkussa tota käyttäessäni koulussa kaveri sanoi mun tuoksuvan suklaalle). Toi saman sarjan suklaa kasvovoide on oikeestaan joululahjoihin kuuluva juttu, mut siitä nyt on turha huolehtia et kyseinen henkilö joka sen saa tätä lukis ;)
 Valkonen puteli on Denova Pron proteiini kasvonaamio. Siitä voin kirjottaa oman postauksensa kunhan pääsen kokeileen sitä.
Sit siel on hiukan ripsipidennys tarvikkeita ja Grimakselta ostin noita ripsitupsuja ja ripsiliiman.
Paras ostos ja paras asiakaspalvelu oli kyllä tuolla Shock absorberin pisteellä. Usein lenkillä hölkätessäni oon ollu huolissani siitä kuinka toi etuvarustus heiluu urheiluliiveissä (entinen hennesin ja ginan "urheiluliiveillä" liikkuja) ja luettuani noista, oli munkin pakko saada kunnon liivit. Tietty oisin halunnu jokku kivemman väriset, mutta koska menin pisteelle niin myöhään, niin jäljellä oli joitain hajakokoja. Eikä sinänsä sil niin välii ollu, kunhan saan hyvät liivit. Omistani maksoin 50€. Jos oisin menny sillon heti aamusta nii varmaan ois saanu halvemmallakin, mutta ressasin siitä ettei käteinen riitä, et pakko mennä eka niihin pakollisiin pisteisiin ja sitten vasta tonne (loppujenlopuksi tuollahan pystyi maksamaan kortilla). Tuolta sain vielä kaupan päälle tollasen... miksi sitä ny kutsuis, käsivarsi-pussukka :D
 
Harmi vaan kun mulla tuli tuolla niin huono olo joskus kolmen jälkeen, ehkäpä sen takia ettei juurikaan ollut syönyt, ja lievä ahtaanpaikankammo siinä ihmismassassa vaan pahensi asiaa, joten oli pakko lähtee sitten jo Kamppiin odottaan et mun bussi lähtis Tampereelle.
 
Mut ehdottomasti aion mennä ens vuonnakin jos on vaan mahdollisuus!
 
p.s. Liittykää rohkeesti lukijaksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti