tiistai 29. lokakuuta 2013

Pentikin aarteita

Sain parilta kaveriltani lahjakortin Pentikiin synttärilahjaksi, joka oli todella mieluinen lahja, koska minulla oli suunnitelmissa muutenkin vierailla Pentikillä, kunnes eräs tuote saapuu taas myyntiin.
 
 
Tämän kuvan otin viime vuonna Pentikillä kun ihastelin noita tuikkukippoja. En muista olinko ihastellut noita ensin itselleni vai osuivatko noi mun silmään kun olin etsimässä työpaikalleni ja myöhemmin työssäoppimispaikkaani "joululahjaa", kun olin lopettamassa siellä kokonaan ja halusin kiittää heitä jotenkin. Ostin tuollaisen yhden (en muista, isomman vai pienemmän :D) tuikkukipon sitten lahjaksi työpaikalle.
 
Kuitenkin hetki sen jälkeen kun lahjan olin ostanut, aloin itsekin haikailemaan kyseistä tuikkukippoa itselleni, mutta kun menin seuraavan kerran visiteeraamaan Pentikissä, niin ne oli kaikki myyty loppuun.
 
Syksyllä sitten jo menin hyvissä ajoin tuon kuvan kanssa kyselemään onko noita tulossa tänä talvena taas myyntiin ja koska ne sitten tulevat. Säännöllisin väliajoin kävin Pentikissä katsomassa josko niitä olisi jo tullut ja kun näin Pentikillä roudattavan joulu-juttuja myyntiin kävin taas kyselemässä ja heillä oli niitä varastossa, mutta eivät olleet vielä hyllyssä. Parin päivän päästä sitten kipasin uudestaan ja kotiutin itselleni kaksi tuollaista pienempää tuikkukippoa, joilla hintaa oli 8,50€/kpl.
 
 
 
Ah, on ne niin ihania :) Ja pakko ollakin, melkein vuoden näitä odottanu :DD
Koska lahjakortille jäi hiukan vielä ylimääräistä rahaa, niin ostin itselleni tuollaisen teepallon.
 
 
Tolla oli hintaa ~4€.
Itsehän en ole kahvia oppinut juomaan. Joskus ollessani osa-aikatöissä yhdellä firmalla ja pidimme kahvitaukoa työkavereiden kanssa ja kun tuli ilmi etten juo kahvia, niin eräs heistä kysyi multa että enkö juo edes jos olen kylässä jossain. Vastasin tietysti, että en. Hän ihmetteli, että miten kehtaan olla juomatta kahvia, jos olen kylässä ja sitä tarjotaan. Öööh... miksi en muka kehtaisi. Musta se olis vielä nolompaa jos suostuisin ja jättäisin juomatta, koska en tykkää ja muut saattaisivat ottaa sen niin, että en vain tykkää HEIDÄN keittämästään, että oli pahaa, vaikka minusta keittäjällä ei ole mitään väliä, koska kaikki kahvi on pahaa :D Musta on typerää ajatella noin että on noloa kieltäytyä jostain, jos ei normaalistikaan jotain syö/juo. Tän kahvi-yhteiskunnan takia opettelin juomaan aikoinaan tota teetäkin, koska kahvin jälkeen tarjotaan vaihtoehdoksi teetä :D Tee on ihan jees, sitä juon oikeestaan vaan tälleen talviaikaan, kesällä on hassua juoda mitään kuumaa, ku muutenkin on niin kuuma.
 
Mites tää mun sisustus-postaus meni johonkin kahvin ja teen ruotimiseen :D
 
No, mut tollasia tuli ostettua :)

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti