tiistai 22. lokakuuta 2013

Minä

Tässä aamupäivän hiukan "opiskellu" blogin käyttämistä ja alkaa hiukan hahmottuun miten homma toimii, vaikka kylhän tää vielki on ihan utopiaa. Eiköhän se tästä :)

Ajattelin että jonkinlainen esittely itestäni ois passeli näin alkuun. Miksi aloin kirjoittaa blogia? Oon lukenu muiden blogeja jonku 8 vuotta suunnilleen ja oon saanu paljon hyviä vinkkejä ja ideoita milloin mistäkin aiheesta. En ois osannu kuvitellakaan että alkaisin joskus kirjoittaa omaa blogia, mutta jotenkin nykyinen elämäntilanteeni oli otollinen ajatukselle omasta blogista ja siitä että saisin ehkä auttaa ja vinkata asioista muille jotka olen kokenut itse hyviksi. Blogi tulee käsittelemään tavallista arkeani, mutta päällimäisinä aiheina varmaan pyörivät kauneus ja kosmetiikka, elämäntaparemontti, sisustus ja joitakin askartelu paskartelu juttuja :D ainakin näin talven tullen aina innostun neuloon jotain.

Olen ajatellut kirjoitella blogia ainakin näin aluksi anonyyminä ja vaikka haluaisin pitää paikkakuntanikin salassa, uskon, ettei se tule onnistumaan julkaistessani kuvia ja kertoessani esim. tapahtumista/ravintoloista joissa saattaisin käydä.

Asun siis Tampereella ja olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2013. Tämä selittääkin sen, jos blogissani on paljon kosmetiikkaan ja ihonhoitoon liittyviä asioita. Luonteeltani olen iloinen, kunnianhimoinen, luotettava ja omaan hiukan erikoisen huumorintajun, jota moni ei ehkä ihan sulata :D Musta on kuoriutunu melkonen tarjoushaukka viime aikoina ja tykkään kierrellä paljon kirppareita :)

Sellanen pikku info tästä kirjottajasta :) Saas nähdä millon pääsen lenkille testaan uusia lenkkeilykamoja, oon ihan juuttunu koneelle vaikka ois pitäny jo monta tuntii sitte lähtee polulle käppäileen :D

Tämä ahteri nousee ny sohvalta ja pakottaa ittensä pihalle, kumminki niin hieno sää lähtee lenkille!

Palaamisiin ;)

4 kommenttia:

 1. Hei, hitsi miten kiva bloginalku. :) Kommentoinkin jo tonne cosmon sivuille, mutta pakko lätkästä jotain tännekkin. Tykkään persoonallisista blogeista, jään seurailemaan!

  http://katitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Luinkin sun kommentin heti cosmosta :D ite en oo ikinä käyny Kristiinas, mut ihan kiva reissu oli! Ja varsinki se sisustuspuoli Talaksessa yllätti! Suorastaan taivas <3 ja mitä ikeaan tulee niin sinne usein kyl uppoo rahaa :D mut melko halvalla siekin pääsee useimmiten, itellä kylläkin meni nyt viime reissulla n. 40€ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiinassa on maailman paras pizzeria! Tai no, taso on vähän nyt laskenu, mutta lähdetään aina välillä ajamaan sinne vaan sen takia, ja sinne on tosiaan melkein tunnin matka :D Oho, no pääsit kyllä kans halvalla! :)

   Poista
  2. Harmi kun ei tiedetty paljokaan mitään Kristiinasta etukäteen, mentiin vaan syömää abc:lle ja tilasin pannupitsaa, jota oli paistettu vaan sen verran että oli kypsää, mutta näytti aika lätyltä ja raa'alta :D hyh hyh. Menin btw kommentoimaan sun blogiin :)

   Poista