sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kirppistelyä

Aikasemmin tällä viikolla kiertelin hiukan kirppiksiä läpi. Kävin ekaa kertaa Lielahden Jonnan kirppiksellä ja Radiokirppiksellä Tampereella. Toi Jonna  kirppis oli kyllä toisaalta kiva, kun oli niin siistit tilat, kauheesti hintatasoa en katsellut (ja tuskin sitä noin yhdellä kerralla pystyy sanomaankaan millanen hintataso kirppiksellä on), mutta jäin ihastelemaan yhteen pöytään My Little Ponyja.


Nää oli jotain niiiiin söpöjä! Koko pöytä oli siis täynnä noita tollasia "normi" kokosia Poneja, siit hiukan isompia ja muuta My little pony-tavaraa. Niitä siinä ihastelin hetken, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Nyt ne on sitten koko viikonlopun kummitellu mun mielessä. Pakko mennä huomenna kattoon jos siellä olis vielä noita. Ajattelin ostaa kummitytölle tollasen ja sit itelleni (kyllä, olen lapsi :D). Saa sitten antaa omalle lapselle sellasen lelun, joita omassa lapsuudessa oli :) Musta vaan nykyset esim. lastenohjelmat on jotain todella kuraa. Voisin paasata niistä enemmänki, mutta en ehkä kuitenkaan :D
 
 
Radiosta bongasin toisen itelle lapsuudesta tutun pelin :D Nyt kun ajattelee, niin tää oli kans sellasia aivopieruleluja, joita on valmistettu :D En ihan tarkkaan enää muista millanen peli toi oli, tais olla joku väittämä et onko joku tehnyt jotain, siihen vastattiin ja tän jälkeen piti painaa tollasen laitteen nappia niin kauan kun se sano et puhuitko totta vai et :D Saa korjata jos muistan väärin :D (ja en siis todellakaan ostanu tätä)
 
BONUS
Kävin siis vielä kirppistelyn jälkeen (reissulta ei siis tarttunu mitään mukaan) Hennesillä ja siellä silmiin osu tällänen:
 
 
koirien villapaita! Jos mulla ois koira niin oisin ostanu :D Tätä oli siis vaan yhtä kokoa ja makso ~17€. Vieressä näköjään komeilee samalla kuosilla oleva villapaita naisille. Siitä sitten tekstiilikaksoset lenkille koiran kanssa :DD
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti