keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Ikea shoppailua

Suuntasin aikasemmin tänään ikeaan etsimään mun keittiöön (jos sitä siksi voi koonsa puolesta sanoa) yhtä hyllykköä, koska säilytystila siellä on aika kortilla ja ruokapöytäni siirryttyä sieltä pois, tuli sinne sen verran tilaa että yks hyllykkö mahtuis.

 
Lähin siis ettimään ensisijasesti tollasta Lerberg nimistä hyllykköä, mutta niin kuin arvelinkin, oli sen valmistus lopetettu. Joku ihmeen pakkomielle tosta on tullu, koska haluan juurikin tuon, vain samankaltaiset kelpaavat.


Kattelin mä siellä tollastakin vaihtoehtoo kylppäripuolella (koska haluun että tulevaisuudessa tollanen hyllykkö sopis myös kylppäriin), eikä hintakaan ny paha ollu, sellaset 40€, mutta jätin toistaseksi vielä ostamatta. Yritän eka onneeni netissä et jos löytäisin kuitenkin ton lerbergin jostain, jos sellasen joku haluis myydä tässä lähistöllä.


Vihreet porot paritteli.
Noh, ihan luonnollinen asiahan se :)
 
 
Oli pakko koluta myös noi kaikki joulu-härpäkkeet. Ihania valoja, joulupapereita ja naruja. Hassua miten toi joulu on ihan kohta, jotenki ei vaan osaa suhtautuu siihen ku kaupoissa alkaa oleen joulu-juttuja, kun tuntuu että eihän se nyt vielä...
 
GODMORGON Lokerikko IKEA 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Pitää korut ja meikit järjestyksessä.
 
Lähti sieltä ikeasta tollanen godmorgon lokerikko mun koruille, jokka lojuu millon missäkin, enimmäkseen eteisen lipaston päällä. Jos ne sais nyt järjestykseen sinne lipaston laatikkoon :) Lisäks ostin yhteen joululahjaan sellaset pussukat joihin kerään sit kaikkee tavaraa sisälle, keittiöveitsi ja kattilaritilä. Munhan piti tosiaan mennä syömään ostoksien jälkeen sinne yläkertaan sellanen tryffelikakku, mut sit näinki et niit myydään pakasteena! Arvaatteko meninkö syömään kakkua sinne ylös ruokalaan vai ostinko pakasteen kotio. Nii-i... ainanen mässäilijä. Mitenkäs se mun terveellinen ruokavalio? En kas tie :D
 
Että sellanen päivä. Jos joku tietää vinkata jonku joka tollasesta hyllyköstä haluis eroon niin vinkatkaa ;)
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti