keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Polttari-rekvisiittaa

Aikasemmin oonkin kertonu olevani kaason pestissä myöhemmin tänä vuonna ja eilen kipasin hakemaan meille hiukan tota rekvisiitta puolta Punanaamiosta :)
Kävin Punanaamiossa ekaa kertaa ja tää pulju oliki ihan täynnä populaa :D Ja jotenki olin kuvitellu sen paikan isommaksi. Nooh, mutta asiaan, menin siis hakemaan Punanaamiosta meidän morsmaikulle sellasen "missi-olkanauhan", jossa lukee "Bride to be", hintaa sillä oli 4,90€. Meille muille mä hain aurinkolasit, jossa roikkuu viikset :D Näitä olikin sit kahta erilaista ja tietty eri hinnat, joten ajattelin ettei pieni erilaisuus haittaa (muutenkin ollaan kaikki ihmiset hiukan erilaisia :D), niin otin kaikki ne halvimmat ja loput niitä "kalliimpia", eihän noilla nyt silleen ollu hintaeroo kuin euro. Pienemmillä viiksillä oli hintaa 5,90€ ja toisilla 6,90€.
 

 
Tiimarista hain ton tiaran vielä morsmaikun asuun. Me ollaan siis hänen "henkivartijoitaan", kun on noi lasit :D Tai ollaan mitä ollaan, kyl niistä silti huumoria irtoo :DD
 
Tiimarista nappasin mukaan vielä tota lahjanarua ja tollasen tarra-arkin missä on kaikki mahdolliset toivotukset, kun kerran sai sen "Ota 3 maksa 2".
 
Mitäs mieltä ootte? :D
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti