torstai 21. marraskuuta 2013

10 faktaa minusta

Niin kuin tossa aikasemmassa postauksessa kerroin, niin ajattelin tehdä tälläsen postauksen tällä kertaa, koska haluun tuoda hiukan omaa persoonaani tänne blogiin eikä vaan aina sitä materiaa :)
 
Tässä ne tulee, 10 faktaa minusta! Katotaan mitä tulee :D
 
1. Mä oon pohjimmiltani aika ujo :D uusissa tilanteissa oon herkästi se sellanen tutkiskelija ja kattelen mitä muut tekee. Sitte ku muhun pääsee kunnolla tutustuun niin täältä kuoriutuu sellanen kovaääninen räkättäjä, jolla on hyvin omituinen huumorintaju :D
 
2. Kuuntelen aina musiikkia kun olen bussissa tai autossa. Ei tässä mitään, mutta usein kuunnellessani biisiä kehittelen sen ympärille musiikkivideon tai jos istun bussissa ja tulee joku mun lempibiiseistä, niin kuvittelen kuinka nousen siihen keskikäytävälle, alan laulaa sitä biisiä ja mun taakse kasaantuu taustatanssijoita ja dance battletan jotakuta vastaan mun taustajoukon kanssa :D (tää dance battle juttu on myös yks inside-läppä mun kaverin kans, siitä se ehkä on tullu :D)
 
3. Tarkistan monta kertaa peräkkäin että mulla on avaimet, puhelin ja rahapussi mukana kun lähden kämpiltäni, vaik olisin tehny sen puol minuuttia sitten. Pelkään et unohdan avaimet kotiin, koska näin on käynyt useesti :D
 
4. Olen 150cm pitkä. Itse oon melko tyytyväinen siihen mitä oon, varsinki ku sille ei oikeen voi mitään, mut joskus ne vittuilut omasta pituudesta ärsyttää. Mutta ehkä eniten ärsyttää se että meen kauppaan ja aina se mun ostokseni sijaitsee siellä ylimmillä hyllyillä :D Dämn!
 
5. Oon ahtaanpaikankammonen. Oon joskus pienenä leikkiny piilosta ja menny mun mummulassa kaappiin  piiloon, jossa oli vähä oudot ne vetimet, että sen saa tosiaan auki vaan ulkopuolelta ja se ovi oikeen napsahtaa kiinni, eli sitä ei saanu työnnettyy auki. Siel sit huutoitkuu et joku tajuu tulla aukaseen :D Hissit on kuitenki ihan ok, kunhan ne ei jää jumiin. Laivalla en ikinä oo menny hissiin, enkä tule menemäänkään.
 
6. Oon tosi lyhytvihanen, koska en haluu et minä tai et mulle ollaan vihasia. Koskaan ei kuitenkaan tiedä, et mitä tapahtuu ja mun pahin pelko on se et oon vihoissani jollekulle, jotain pahaa tapahtuu, enkä voi enää sopia riitaa toisen kanssa. Tiedätte mitä tarkotan.
 
7. Mä tuun iloseks tosi pienistä asioista ja toisinpäin. Mä tuun iloseks kun avaan jollekulle tuntemattomalle oven, joku tuntematon hymyilee kaupungilla jne. Tässä joku päivä yks mies kitisi mulle aamulla bussijonossa että kiilasin hänen eteensä, vaikka asia ei ollu niin mustavalkonen mitä se hänen mielestään oli. Myönnän "kiilanneeni", mutta en tahallani. Kyseinen mies seisoi vielä pysäkin vieressä kun muut menivät jonoon. Katsoin kyllä häntä kun siirryin jonoon että ottaako hän askelia eteenpäin, mutta koska mitään elettä ei tapahtunu, niin menin myös jonoon. En mä jää ketään odottamaan, saakeli. Tästä harmistuin niin et mietin asiaa puol päivää :( Tiedän, ihan turhaan.
 
8. Olen suklaa-riippuvainen :D
 
9. Mun lempivuodenaika on yleensä se meneillään oleva vuodenaika :D
 
10. Olen hiukan kontrolli-friikki :D Otan esim. yleensä sen matkanjärjestäjän-roolin, koska haluan olla varma että kaikki asiat on otettu huomioon ja kaikki on kondiksessa. Saatan kyllä antaa vastuun jollekulle toiselle, jos luotan siihen että hän hoitaa homman yhtä hyvin kuin minä :D
 
 
Huh, oli toi melko vaikeeta loppujen lopuks :D
 


2 kommenttia: