torstai 28. marraskuuta 2013

40 kauneuskysymystä

Huomasin tällaisen kauneuskyssäri haasteen jossain blogissa parisen päivää sitten ja tuli itellekin hinku vastata näihin, vaikka mua ei kukaan oo haastanutkaan. Onko se niin nöpönuukaa ;D Enkä itsekään haasta ketään, mutta jos joku tän haluu tehä nii siitä vaan!
 
 KYSYMYKSET: IHONHOITO 
 
1. Kuinka monta kertaa päivässä peset kasvosi? Illalla pesen kokonaan, aamulla pyyhin kasvovedellä.
 
2. Mikä on ihotyyppi (kuiva, rasvainen, seka)? Sekaiho, jee jee.
 
3. Mitä kasvoputsaria käytät tällä hetkellä? Phytomerin perfect visage- puhdistusmaitoo ja rose visage- kasvovettä :)
 
4. Kuoritko ihoasi? Kyl, tavote ois kerran viikkoon, mut joskus tulee kuorittua vain silloin kun iho tuntuu sellaselta et pakko kuoria :D
 
5. Mitä kuorintaa käytät? Kasvoille käytän Diego dalla palma concura kasvojenkuorinta-ainetta (<3) ja vartalolle ziajan suklaavartalokuorintaa (nom nom :P)
 
6. Mitä kosteusvoidetta käytät? Vähän vaihtelevasti oon nyt käyttäny. Päivävoidetta kun tulee käytettyy päivittäin, niin ton päivävoiteen jonka tuolla blogini alussa esittelin kulu loppuun viime viikonloppuna (Dermosilin päivävoide sekaiholle) ja nyt siirryin Lumenen tuubissa olevaan päivävoiteeseen.
 
7. Onko sinulla pisamia? Noup.
 
8. Käytätkö silmänympärysvoidetta? Jep. (Diego dalla palma concura sarjan silmänymp.geeli)  
 
9. Onko ihosi herkkä saamaan näppylöitä? Melko, en osaa oikeen sanoo :D
 
10. Oletko koskaan käyttänyt Proactivia? En, mutta tää on kuulemma hyvin suosittu ja hyvä tuote(?)
 
 
 
MEIKKI 
 
11. Mitä meikkivoidetta käytät? Lumenen CC-voide.
 
12. Entä peitevoidetta? En oikeestaan käytä mitään. Käytin ehkä eniten Wet'n'wildin concealer-palettia, mutta tyhmyyksissäni menin sen heittään roskiin kun tarkotus oli mennä ostaan uus, mutta siellä onkin nyt menossa joku uudistus ja noita paletteja ei ollu Seppälässä, eikä tienneet koska tulee uudestaan (vai tuleeko ollenkaan :( ) Tietääkö joku muu tästä enemmän?
 
13. Tiedätkö ihosi pohjasävyn? Punertava.
 
14. Mitä mieltä olet tekoripsistä? Ite aion laittaa ekaa kertaa veljen häihin kun ei oo varaa pidennyksiin :D Eli musta ihan ok, jos ei oo sellaset...överit.
 
15. Tiesitkö, että sinun tulee vaihtaa ripsiväriä 3kk välein? Tiesin :) 
 
16. Sephora vai MAC? Kummastakaan ei kokemusta, mutta sanotaan MAC :D
 
17. Onko sinulla ammattilaiskorttia MACille? Ei :D 
 
18. Mitä välineitä käytät meikkaamiseen? Siveltimiä.
 
 
19. Käytätkö silmämeikin pohjustusainetta? Pakko.
 
20. Entä kasvoprimeria? En.
 
21. Mitkä on lemppari luomivärisävyjäsi? Musta :D Mutta en todellakaan käytä päivittäin, juhliin on vaan pakko saada smokey eye:t :P
 
22. Käytätkö kynä -vai nestemäistä rajausta? Neste.
 
23. Kuinka usein tökkäät itseäsi silmään rajauskynällä? Hä? En koskaan :D Onko toi yleistäkin ensikertalaisilla vai? :D
 
24. Mitä mieltä olet irtoluomiväreistä? Empä kai mitään, en itse ehkä ostais, kun pelkään karisevan helpommin levitettäessä :D
 
25. Käytätkö mineraalimeikkejä? En.
 
26. Mikä on lempparihuulipunasi? Ei oleee.
 
27. Entä huulikiilto? H&M:n tummanpunanen :D
 
28. Mikä on lemppariposkipunasi? The body shopin poskipuna (näkyy ylempänä kuvassa).
 
29. Ostatko kosmetiikkaa eBaysta? En.
 
30. Pidätkö markettimeikeistä? Mitään muuta varmaan ostakkaan :D Ei se hintalappu aina sano että ois ihan kuraa/luksus tuote :)
 
31. Käytätkö CCOissa ( cosmetic company outlet )? En käy. 
 
32. Oletko koskaan ajatellut käydä meikkauskoulua? Oon, koska koulussa meikkaus oli aika suppeeta kuitenkin. Mutta noi taitaa maksaa aika paljon ja kun oman alan töitä ei oo näkyvis niin en ainakaan tällä hetkellä ole sellaseen suunnitellu meneväni.
 
33. Mitä meikkirikosta inhoat? Äh, ihonhoidon puolella ois paljonki näitä :D Mutta sanotaan nyt näin et se, ettei pese meikkejään illalla. Vaikka kukapa tähän ei syyllisty edes kerran elämässään :)
 
34. Pidätkö värikkäistä vai neutraaleista sävyistä meikeissä? Sekä että! Yleensä arkena en laita luomiväriä, joten sillon ku laitan niin sillon on kyl enemmän väriä kun ois neutraalia :D
 
 
35. Kenellä julkkisella on aina upea meikki? Oon tylsä ja sanon "emt" :D
 
36. Jos lähtisit kotoa ja saisit käyttää vain yhtä meikkituotetta, mikä se olisi? Jos oisin värjänny kulmani niin sitten se ois ripsari. Jos kuitenki kulmat on kaljut, niin sitte kulmakynä. Mutta jos mulla on pipo päässä niin sitten taas ripsari :DD
 
37. Voitko lähteä kotoa ilman meikkiä? Kyl.
 
38. Näytätkö mielestäsi hyvältä myös ilman meikkiä? Ihan siedettävältä :D Mut kyl se ripsari ja kulmakynä tekee jo paljon!
 
39. Mikä mielestäsi PARAS meikkimerkki? Äh, en haluis sanoo tätä, mut kai se on pakko sanoo et Lumene :D
 
40. Mitä mieltä olet meikeistä, meikkaamisesta? Ihanaa <3 joskus kylläkin kun on kiire niin miettii et kauhee rasite, mut enimmäkseen meikkaaminen on hauskaa, saa leikitellä erilaisilla väreillä jne. :)
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti