perjantai 15. marraskuuta 2013

Trendin ja Vero Modan shoppailuilta

Visiteerattiin kaverin kanssa Trendin ja Vero Modan shoppailuillassa eilen. Oltiin aikasemmin jo ilmottaudu mukaan iltamaan ja mulla oli kovat odotukset, että millanen "tapahtuma" tuo mahtaa olla. Tarjolla oli skumppaa, illan aikana pysty osallistuun arvontaan äänestämällä kolmesta asukokonaisuudesta miellyttävin (voittona 100€ lahjakortti Vero Modaan) ja kaikista tuotteista sai -20%. Ihan hauska tapahtuma, mutta musta oli hiukan outoa, että lopulta tolla ilmottautumisella ei ollu mitään väliä. Kaverilta kyllä kysyttiin kassalla, että onko ilmottautunu aikasemmin ja kysyttiin nimeä, mutta multa taas ei kysytty yhtikäs mitään... Outoa. Illassa ehkä parhainta oli se, että tuli nähtyä paria vanhaa luokkalaista peruskoulu-ajoilta ihan yllättäen! Lisäks toi kaupanpäällinen lahjakassi oli aika jees ;) Itse siis ostin ihan perus mustat farkkulegginssit, joilla oli hintaa n. 17€ ja alennuksen jälkeen hinta oli jotain rapiat 13€.
 
 
Tollasta sieltä kassista sitten löyty :) Kuvasta kylläkin puuttuu mini- kuivashampoo, jonka annoin kaverilleni, koska kuivashampoo oli tarkotettu tummille hiuksille :( Ois ollu kiva kokeilla, mutta toisaalta kaveri tarvi sitä enemmän (kun kuulemma sellaset ei-sävytetyt jättää tyven harmahtavaksi) ja kun itellä kuitenkin on vastaavia tuotteita, niin tuskin olisin sitä tarvinnut. 
 
Noista tuliki heti syötyä noi suklaat, paras oli aprikoosi-tummasuklaa(?), mutta niitä oli vaan yks pallo! Yhyy! Noi weetabix keksitki tuli naposteltua illalla poikaystävän kanssa, mut en oikeen tykänny :D Innolla odotan ton Olayn päivävoiteen testaamista!
 
Sellasta siis iltamissa. Tänään käytiin mun äidin kanssa kiertelemässä kaupoilla etsien sitä mekkoa häihin ja nyt löyty aika yksilö! Siitä huomenna kuvia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti