maanantai 4. marraskuuta 2013

Fit + Feelgood- pirtelö

En tiedä kuinka moni on kuullu tästä uutuudesta, mutta itse olin kuullut näistä vaan ohimennen kunnes pääsin maistamaan I love me-messuilla heidän pisteellään kyseistä pirtelöä.
Itse taisin napata messuilla maistiaiseksi tuon vaniljakerman ja tykättiin kyllä tosi paljon kaverin kanssa mausta, ei tullu sellasta keinotekosen pahan maun sivumakua suuhun, vaan oli oikeesti hyvää.
 
Oon aikasemmin kokeillu Slankan tuotteita ja voin todellakin suositella noitakin, tosi hyviä, mutta nyt kun oon maistanu tota Feelgood-pirtelöö, niin siirryn kyllä sen leipiin ihan vaan hinnan suhteen. Slankan pirtelöt on ihan yhtä hyviä kuin feelgoodin pirtelö (maussa siis vaniljakerma), mutta on mun kukkarolle liian kallis.
 
Koska tää mun elämäntaparemontti on pissiny aika pahasti viime aikoina, niin ajattelin alottaa loppurykäsyn häihin, jotka on n. kuukauden päästä. Tietty senkin jälkeen jatkuu tää remppa, ei sillä :)
 
 
Kuva lainattu täältä.
 
Itse siis maistoin messuilla tota vaniljakermaa. Tietty kiinnostais kovasti toi suklaa-pähkinä, mutta tosiaan kun oon pähkinöille allerginen, niin se on hyvä unohtaa. Toi marjajogurtti hieman epäilyttää makuna, koska en yleensä tykkää jogurtti-mauista (muuta ku ihan jogurtti jogurtista tykkään tietty :D), mutta sekin saattas olla varmaan ihan ilonen yllätys. Nyt kuitenkin ajattelin mennä tolla vaniljakermalla, koska se ainakin oli hyvvää ^^
 
Omani ostin Tokmannilta hintaan 11,90€. Toi yks purnukka sisältää 10 annosta ja siel tulee mittakin mukana (tuli ihan yllätyksenä, kiva ku just olin sitä kauhomas nii kopsahtiki vastaan keskellä jauhoja, plöh). Tätä on mun mielestä aika paljon mainostettu hyväksi pätkäpaastoon eli 5:2-dieetillä, jossa kahtena päivänä paastotaan 3:lla pirtelöllä päivässä, ei kuitenkaan peräkkäisinä päivinä, mutta tää sopii myös ruokavalionkorvikkeeksi, jollon nautitaan 5 ateriaa per päivä ja ateriankorvikkeeksi, jollon tolla pirtelöllä korvataan 1-2 ateriaa päivässä.
 
Ite ajattelin kokeilla tota pätkäpaastoo alkaen huomisesta. Mä ihmettelen miks muka tolla dieetillä voi syödä muina päivinä kuin "ellun kana"??? Ite ainakin ajattelin syödä muina päivinä ihan "tavallisesti" terveellistä ruokaa, tarpeeks proteiinia, vähentää hiilareiden määrää ja jättää kaikki turhat herkut pois.
 
 
Siinä se minun purnukka :) Ite olin hyvin ehdoton tällasten valmisteiden kanssa et ihan turhuutta, mutta kun kokeilin Slankaa, niin musta noi on ihan hyviä sellaseen "alkuspurttiin". Slankan aikana (eli 2 viikon aikana) en himoinnu mitää herkkuja vaan mietin ihan oikeeta terveellistä ruokaa. En lähtis tollasia syömään mitenkään kauemmaksi aikaa, koska oon sitä mieltä että tavallisella ruualla pystyy pudottaan painoa. Kuulostaako mun puheet liian ristiriitasilta? En tiedä ulottuuko mun ajatusmaailma näistä sinne puolelle ruutua, mutta olkoon. Itse ainakin tiedän mitä teen :)
 
 
Onko joku muu maistanu näitä Fit + Feelgood-pirtelöitä? Missä maussa? Ja millä tavoin ootte ne ujuttanu mukaan ruokailuihinne? Haluun kuulla kokemuksia :)
 
 


16 kommenttia:

  1. Hei! Mä oon ostanu ton suklaa-pähkinän hintaan 9,90 Halpa-Hallista (taitaa löytyä kyseisiä kauppoja vaan keski ja pohjois-suomesta)
    Oon kokeillu kaiken maailman laihdutus hässäköitä, ja jos nyt puhutaan pelkistä pirtelöistä, niin tää on paras. Oon tilannut myös näitä himotreenaajien ja fitness juttujen kautta hirveitä pöniköitä kaiken maailman juttuja, kaikki olen syönyt-irvistellen. Musta tää fit+feel goodin pirtelö on tähän mennessä paras! ihanan jotenki pehmee ja tasainen ja "paksu" koostumus. Ei mitään kokkareista litkua :D '

    Ja se on kans kiva, ku tarvii yhteen annokseen vaan 200ml vettä, joten yks annos tätä pirtelöä on suht pieni (monissa muissa pirtelöissä vettä 500-600ml) Itselle ainakin tuottanut vaikeuksia kiskoa alas suurta annosta p*skaa ;) Joten tää oli piristävä kokemus, kun pieni-mutta riittävä kerta annos, toki sitä vettä pitää juoda päälle, mut vesi on hyvää. Sitä pystyy kyllä juomaan :D Ja sun bloggauksen perusteella aion kyllä ostaa ton vanilja-kerman, vähän epäilin sitä kaupassa ja valitsin sitten tän suklaa-pähkinän. (tässä ei onneksi liikaa maistu pähkinä)

    Joten ei muutaku pätkäpaastoileen näin joulun alla, terkuin alsu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama fiilis täällä fit+feelgoodista. Näin uuden vuoden kunniaksi päätin alkaa vähän seurailemaan noita omia syömistottumuksia ja tilasin siihen alustukseksi näitä purkkeja, 3x suklaapähkinää ja 3x marjajogurttia. Lähinnä ehkä testailu-/itsekurimielessä, vaikka nää ois ollu kuin pahaa niin oisin ne silti syönyt. Odotukset ei siis maun puolesta olleet korkeella, muutamia eri proteiini-/nutrilett-tuotteita on tullut kokeiltua ja normaalisti yhdenkin annoksen syöminen on jo ollut rankkaa hommaa, omat makunystyrät kun ei noista jauhoisista, kokkareisista litkuista oikein tykkää.

      Mutta tää fit+feelgood: kaikki maut maistettu, veden kanssa kylläkin, ja näitä jokaista voi kyllä oikeasti sanoa hyvänmakuisiksi. Marjajogurtti vähän tökki vastaan aluksi, mutta kun laittoi enemmän vettä ja esim. jotain tiivistemehua hieman joukkoon, niin sekin alkoi maistua. Vaniljasta en makuna tykkää yhtään, mutta tää fit+feelgood maistui ihan kivalta, vähän kuin ois sulanutta, laimeahkoa vaniljajäätelöä syönyt :) Suklaapähkinä maistuu juuri siltä kuin suklaapirtelön pitääkin. Ja tosiaan, maidon kanssa en ole näitä vielä edes kokeillut, ei se maku silloin ainakaan huonommaksi mee. Näitä tulee kyllä varmasti ostettua jatkossakin tuonne kaappiin, jos saisi vähän noita ravintotottumuksia siistittyä ja esim. 5:2-dieetistä ihan elämäntavan.

      Poista
  2. Mä olen kans ostanut hiljattain tota Fit feelgood- vaniljakermaa. Maku ei mun mielestä ole mikään super hyvä, mutta ei mikään pahakaan. Mä teen niin, että korvaan kaksi ateriaa päivässä tällä Fit feelgood:lla tai niin, että juon yhden Nutrilet keiton ja yhden Fit feelgood:n, sitten syön lämpimän lounaan ja välipalan. Tarkoitus olisi saada pudotettua 4kg painoa, toivon että tällä metodilla onnistuisi :) Ainakin melko kivuttomasti on lähtenyt alkuun. Tsemppiä kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon nyt vaan korvannu yhden aterian (iltapalan) tolla fit feelgood:lla, on niin helppo ottaa ja maistuu hyvältä :) Itelläni ei toiminu yhtää toi 5:2-dieetti näillä, eikä varmaa muutenkaan ois toiminu, kun keho ei totu sellaseen et syödään yhtenä päivänä tollasia vaan ja sit taas seuraavana päivänä saa ruokaa tavallisesti nii aina maha murisi dieetti-päivänä :D oon tykänny tästä tavasta korvata yks ateria tällä, joten näillä mennään :)

      Poista
  3. Mitä Slankan makuja kokeilit ja kuinka paljon vettä laitoit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Slankalta mulla oli pirtelöistä suklaa, vanilja ja mansikka, sen muistan et suklaa oli suosikki vaikka aluks maistuki vähä hassulle, mut koska jompi kumpi (en nyt millää enää muista) vanilja tai mansikka oli se oma inhokki nii alko tottuu tohon suklaaseen ja sit se oliki ihan nannaa :D oli mulla sit viel muutama kanakeitto kun oli vedely 2 viikkoo pelkkiä pirtelöitä nii halus jotai mikä muistuttais vähä "oikeeta" ruokaa. Ihan ok, mut jos uusiks ottaisin nii en ottais enää kanakeittoo :D jotenki maistu hiukan tuliselle ja laitoin ite viel keittoon mausteita kun oli jotenki nii oudon makusta. Ja ei oikeen sekottunu kunnolla... En muista yhtään paljo vettä laitoin, mut laitoin sen ohjeen mukaan. Lunttasin slankan sivuilta ja siel oli 2,5-3dl :)

      Poista
  4. Minä ostin tuon marjajogurtin makuisen pirtelön ja oli kyllä varsin mukava yllätys, kun juotavaa vain 2 desiä, eikä maku ollenkaan ollut paha. Aiemmin olen yhden kerran painonhallintapirtelöön koskenut, lähes yökkien sain naturdietin ananaspirtelöä yhden annoksen menemään, koko loppupaketti vanheni kaapissa. Tämä marjapirtelö meni kepeästi alas samalla telkkua katsellen, eikä yökkäyttänyt. On varmasti loistava vaihtoehto jos ei yleisesti makeasta pidä. Minä taidan ostaa myös jompaa kumpaa toista makua, jotka kuulemma ovat hieman makeampia. Mutta jess, jotain mitä minäkin saan alas, ja kohtuuhintaan =) =) =) Suosittelen!

    VastaaPoista
  5. Ajattelin kipasta kaupan kautta ennen vappua ja napata sieltä mukaan Fit + feelgood pänikän jos toisenkin :)
    Tiedän jo kokemuksesta, että marjajogurtti jää hyllyyn. Tykkään jogurtista ja marjoista mutta, nuo jauheet on yleensä aivan kauheita.
    Aloitin touhukkaana 5:2 dieetin, mutta jostain syystä se on nyt vähän repsahtanut. Joten takaisin 5:2 ruotuun tämän fit + feelgoodin avulla.
    500 kcal:n aamuna kun vetää katkarapumunakkaan niin nälkä pysyy, ainakin itselläni, kauan pois. Päivällä sit vaan pirtelöä ja vettä + teetä. Ja illalla vois kattoo jotain hyvää, vaikka omenaa tai raejuustoa pari ruokalusikallista.
    Katotaan kuin muijan käy ;)

    VastaaPoista
  6. mielenkiinnolla jään lukemaan lisää teidän kommentteja ja edistystä. itse ostin joka makua fir+feel goodilta ja tänään aloitin suklaa-pähkinällä. mulla myös sama, että en pystyisi enempää kuin tuon 2dl juoda tuollaista soossia - siksi ainakin määrällisesti vaikuttaa hyvältä jutulta tämä.
    sekin yllätti kuinka helposti pirtelö sekoittui.

    Onko teillä muilla tullut mitään tuntemuksia oloon kun olette aloittaneet näillä? Esim pääkipua heti alkuun?

    VastaaPoista
  7. Mä olen ollut nyt kolme päivää pelkästään fit+feelgood dietillä ja paino oli pudonnut 1,5 kiloa! Toki tiedostan, että se on pelkkää nestettä mutta motivoi jatkamaan! Aion jatkaa tällä tavalla yhteensä kaksi viikkoa jos vain pystyn, ja sitten siirryn 5:2 tapaan.
    Nälkä ei ole oikeastaan ollut mutta niitä mielitekoja on kyllä... Eikä mitään sivuoireitakaan.

    Tsemppiä kaikille!

    VastaaPoista
  8. Proteiinit kun on dieetillä tosi tärkeitä, ettei paino häviä lihaksesta, niin itse teen mixin 2 kukkurallista lusikallista Fit Feeldgoodia ja 1 kukkurallinen lusikallinen soijaproteiinia. Sillä korvaan aamupalan ja lounaan.

    VastaaPoista
  9. Paino tippui viime keväänä 7kg tällä pirtelöllä. Nälkä ei vaivannut tällaisella istumatyöläisellä, mutta mieheni kyllä kärsi nälästä.
    Taisin syödä tätä 2kuukautta. välillä tietysti oli päiviä tai juhlia jolloin herkuteltiin. Välillä korvasin pirtelön samalla kalorimäärällä pussikeittoa tai jollain vihannes-sekoituksella. Hyvin toimii ja on hyvän makuisia! Nyt kun olen herännyt talviunesta sohvalta, jossa olen mutustellut kaikkia herkkuja koko talven, on aika aloittaa taas.

    VastaaPoista
  10. Hei tätä saa tilattua saksasta (suomenkieliset sivut) hintaan 5,99/purkki. Makuina vaikka mitä. Suklaa-kirsikka, suklaa-pähkinä, persikka-aprikoosi, marjajogurtti, mustikka-mustaviinimarja (?), banaani-joku... postikuluja 8€ mut sen säästää nopeesti jos tilaa pari purkkia. https://www.apo-rot.fi/
    Mä vasta sain tilaukset tehtyä ja oottelen mitä tuleman pitään.
    Tuli tilattua myös BEVITA 4 vkon paketti. ateriankorvikkeita. Onko näistä kokemuksia? Miltä maistuu?

    VastaaPoista
  11. Hei tätä saa tilattua saksasta (suomenkieliset sivut) hintaan 5,99/purkki. Makuina vaikka mitä. Suklaa-kirsikka, suklaa-pähkinä, persikka-aprikoosi, marjajogurtti, mustikka-mustaviinimarja (?), banaani-joku... postikuluja 8€ mut sen säästää nopeesti jos tilaa pari purkkia. https://www.apo-rot.fi/
    Mä vasta sain tilaukset tehtyä ja oottelen mitä tuleman pitään.
    Tuli tilattua myös BEVITA 4 vkon paketti. ateriankorvikkeita. Onko näistä kokemuksia? Miltä maistuu?

    VastaaPoista
  12. Kyllä on uusi uskonto näistä pirtelöitä tullut..

    VastaaPoista
  13. Näillä blandiksilla on kyllä paino tippunut kivasti!

    VastaaPoista